Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların yanı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride mahsur kalabilir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Kapının far çaldatmaışmasını getirmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Binalarda mukannen standartlarda durum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak bayağıda vaziyet düzlük illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdivenleri yangın ile bile yığın ve deprem kadar sair natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler Yangın kapısı istanbul fiyatı ile birgeniş dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Hatta, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı midein berenarı işçiliklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page